Currently viewing the category: "EN SANN HISTORIA"

Filemons tavlaFilemon Sachs är något av ett mysterium. Han också! (Se En sann historia”)

Han hade sin glansperiod i Wratischluzka strax efter första världskriget och försvann sedan spårlöst, lämnande efter sig en liten vindsvåning till brädden fylld av tavlor, ett halvfärdigt mastodontverk i en väns ateljé samt några slarvigt ihoprafsade kärleksdikter av ett sort vi inte publicerar här.

Jag tycker så hemskt mycket om det lite slarviga i en skiss! Vill lära mig att låta det slarviga finnas kvar i mina bilder. Konstigt att det ska vara så svårt i bild, när det sannerligen inte är svårt att låta slarvet finnas till i min omedelbara omgivning… – Lena –

kyssen

ZabiraNu när boken om murmeln Pierre äntligen sett dagens ljus, är det dags att vända blicken stadigt mot nya horisonter. Igen.

Bokens titel är ännu inte helt klar, men klart är att den handlar om tant Nea och onkel Gunnar och alla hemligheter de ruvar på.

Med den här bokens hjälp kan även du lära dig känna igen spåren av allt vad DIN mormor kan ha varit med om en gång i tiderna.

– Lena –

Hertzlich willkommen!
Hjärtligt välkomna hit till oss ikväll!
Ladies and gentlemen, thank you for coming!
NOW… please welcome….

(bada BOOM)

The Rrrrrevolutionary Brrrrothers
JAZZ ORCHESTRA!!

Två av orkesterns medlemmar, varsågod. Direkt ur den nya boken, som går under namnet ”Pyton Gräs och Andra Sanningar” tillsvidare, men det kommer att ändra i sinom tid. Bara något tillräckligt bra dyker upp. Utkommer på Schildts & Söderströms hösten 2014. Text & bild: Lena Frölander-Ulf. Renodlad Art Vouvou utlovas. Och en Slurk.

 

Kontrabluffar i olika kategorier, varsågod.